EVA

Operapodcast (2021) — Concept & regie: Sjaron Minailo — Tekst: Carry van Bruggen in een bewerking van Gaea Schoeters  —Muziek: Annelies Van Parys, Henriëtte Bosmans, e.a. in een uitvoering van het Ragazze Quartet – Een productie van Studio Minailo

Eva wordt een achtdelige gesproken-opera-podcast op basis van de gelijknamige roman van schrijfster-filosofe Carry van Bruggen uit 1927, die onlangs heruitgegeven is bij Uitgeverij Querido. De reeks gaat online vanaf 8 maart 2021.

Voorafgaand wordt een vijfdelige podcastreeks met Carry-experte Barber van de Pol uitgezonden op www.carryvanbruggen.nl/ vanaf 25/1. Van haar verscheen recent ‘Er is geen ander zijn dan anders zijn’, eveneens bij Querido.

Luister nu elke week naar een nieuwe aflevering van de podcast EVA, een gesproken opera en muzikaal luisterboek ineen van Studio Minailo, librettiste Gaea Schoeters en componist Annelies van Parys. Met o.a. Ragazze Quartet en de stemmen van Leny Breederveld, Jade Olieberg, Nastaran Razawi Khorasani, Stefanie Janssen, Funda Müjde, Mira Helmer, Helen Kamperveen en Claron McFadden.

Beluister de podcast hier, op carryvanbruggen.nl

“Een meeslepende luisterervaring. ****” — NRC

Pers

In die nieuwe operapodcast Eva wordt uitsluitend gesproken — NRC

Dagblad van het Noorden

Theaterkrant

Cast & Crew

Een productie van Studio Minailo
libretto Gaea Schoeters
muziekselectie en compositie Annelies van Parys
uitgevoerd door Ragazze Quartet
& met de stemmen van Leny Breederveld, Jade Olieberg, Nastaran Razawi Khorasani, Stefanie Janssen, Funda Müjde, Mira Helmer, Helen Kamperveen en Claron McFadden. 

EVA